Vi er eksperter i Google Ads

Google Ads er for mange den største trafik og salgskanal, men der er utroligt meget ekstra bundlinje at hente ved at arbejde målrettet mod POAS fremfor ROAS, som de fleste andre gør. Herudover er mulighederne på Google Ads mange! Udover Google Shopping og Search, kan vi hjælper dig med fx Performance Max, Display, Youtube Ads, mm.

Vores kunderKontakt os

TikTok annoncering

TikTok er det, Instagram var engang! Du kan nå utroligt lagt ud med annoncering til TikToks millioner af brugere i hele verden - og trafikken er billig. Det handler om at være hurtig, hvis du skal udnytte mulighederne på det mest hypede sociale medie pt.

Vores kunderKontakt os

Facebook og Instagram

Facebook Ads og Instagram Ads (META), har et af verdens største datanetværk og derved mere data på, hvem dine potentielle kunder er, end du selv har! Med annoncering på Facebook og Instagram kan du nå ud til dine nye kunder utroligt effektivt med det rette set up. Det kan vi hjælpe dig med.

Vores kunderKontakt os

SEO der faktisk virker

SEO eller søgeordsoptimering på Google og Bing er et af de helt store og tunge emner i digital marketing, hvorfor det også kræver rigtig meget, at nå til tops på Google. Vi kan hjælpe dig med en overskuelig strategi, som kan få dig i mål med det, du ønsker. Vi arbejder med linkbuilding, onpage SEO og teknisk SEO.

Vores kunderKontakt os

Foto- og videoproduktion

Din markedsføring er aldrig bedre end dit content! Uden skarpt content får du simpelthen ikke nok ud af din annoncering på fx Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok, mm.

Vi producerer ugentligt mindre reklamefilm og content til nogle af landets største brands på fx TikTok, Instagram, Facebook, LinkedIn, mm.

Vores kunderKontakt os

Ny webshop der konverterer?

I Peopl A/S har vi være indover og bygget over 100 webshops for vores kunder - og os selv. Vi ved noget om, hvordan man bygger en webshops, der sælger, og hvilke tools og systemer der skal til for at skabe en høj konverteringsrate. Vi analyserer gerne din nuværende CRO performance og kommer med vores tekniske input til din nuværende webshops.

Vores kunderKontakt os

Email marketing

Email marketing er et af de vigtigste salgskanaler for mange af vores kunder! I modsætning til fx Google Ads og Facebook Ads, har du intet spend i email marketing - og konverterinsraten er ofte høj, men det kræver et professionel opsætning af flows, triggers og værdiskabende content. Det kan vi hjælpe med!

Vores kunderKontakt os