Se ydelserKontakt os
Se ydelserKontakt os
Se ydelserKontakt os

Net Profit på 2. Mio DKK på kun 3 måneder

Fitnessudsalg.dk forhandler billigt fitnessudstyr til hjemmet. Dette gør det muligt for den enkelte dansker, fortsat at kunne holde gang i aktiviteterne ved brug at fitnessudstyr til hjemmet. Fitnessudsalg forhandler fitnessudstyr både til den private forbruger eller i forbindelse med erhverv.

GOOGLE ADS | FACEBOOK ADS | SNAPCHAT | TIKTOK

Se ydelserKontakt os
Se ydelserKontakt os

226% stigning i ROAS og 338% stigning i omsætning

Wood-online.dk leverer alt indenfor træ og byggematerialer til kvalitetsbevidste kunder.

Resultater
226% stigning i ROAS ift. året før
338% stigning i omsætning ift. året før
201% reducering i pris pr. salg ift. året før

GOOGLE ADS | FACEBOOK ADS

Se ydelserKontakt os

Match Padel

Match Padel har eksisteret siden 2018 og forsøger igennem engagement, seriøsitet og højt fagligt niveau at understøtte sportens udvikling i Danmark.

Match Padel er blandt landets største padel kæder med 15 lokationer fordelt over hele Danmark.

GOOGLE ADS | FACEBOOK ADS

Se ydelserKontakt os

Match Padel Danmark

Match Padel er en af landets største padel center kæder, med 15 lokationer fordelt i hele landet.
Med stærk konkurrence, havde Match Padel et ønske om at samarbejde med en strategisk partner som kunne hjælpe med at få deres brand top-of-mind.

Øget afkast med 300% fra Facebook Ads

Match Padel har førhen haft samarbejder med flere forskellige bureauer, hvorfor vi som en start blev præsenteret for et eksisterende marketing setup.
Ved en nærmere analyse, fandt vi et stort potentiale i at konsolidere større dele af setuppet. Dette havde allerede efter 1. måned resulteret i et øget afkast på +300%.

286% øget afkast med Google Ads

Kontrol og budget allokering er en væsentlig del af arbejdet for Match Padel. Med flere centre på tværs af landet, er det vigtigt at kunne skrue op og ned for trykket hvor det er nødvendigt. Dette har vi gjort med kampagner bygget på Geo-targeting, som gør det muligt at justere budget for hvert center.

Rådgivning omkring digitalisering

Match Padel stod i en situation, hvor potentialet var stort, kunderne var glade, og produktet var godt, men de nåede ikke ud over rampen, når det galt om at få flere nye brugere ind i Match Padel. Her har vi hjulpet dem til at omrokere hele deres digitale strategi, hvilket har resulteret i markant vækst i bookinger.